Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز گفت: با وجود همه مشکلات، متعهد بودیم تا کارخانه فولادسازی هر چه زودتر در مدار تولید قرار گیرد و این یعنی جهشی بزرگ برای ورود مجتمع فولاد غدیر نی ریز به جمع مجتمع‌های بزرگ فولادسازی کشور.




به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شهرستان نی‌ریز که نیمه‌های دهه ۸۰ تنها به انار و انجیرش مشهور بود، اکنون به عنوان یکی از مراکز صنعت فولاد کشور شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه طرح اولیه راه‌اندازی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در عمر ۱۵ ساله خود، فراز و فرود‌های بسیاری را شاهد بوده و گاه تا آن‌جا پیش رفته بود که بسیاری تصور می‌کردند این مجتمع هرگز نمی‌تواند به اهداف طراحی شده خود دست یابد. اما با پایان بررسی گزارش حسابرسی ۶ ماهه بازرس قانونی شرکت فولاد غدیر نی‌ریز اکنون مشخص ساخته، پیشرفت قابل توجه در پروژه واحد فولاد‌سازی، کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی پروژه گندله‌سازی این مجتمع، آغاز عملیات اجرایی مجتمع ورزشی بزرگ نی‌ریز، برگزاری آزمون استخدامی برای به کارگیری بیش از ۴۰۰ نفر نیروی متخصص در پروژه فولادسازی و اقدام‌ها و عملکرد‌های مثبت دیگر از جمله دستاورد‌های این مجموعه صنعتی در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۰ است.

محسن مصطفی پور؛ مدیرعامل فولاد غدیر نی ریز از مهرماه سال گذشته سکان مدیریت را در این مجموعه به دست گرفت و پس از حضورش، تغییرات قابل چشمگیری را در عملکرد‌های این مجتمع صنعتی ایجاد کرده است. شفافیت در آمار تجارت، بهبود کیفیت تولید و سرعت بخشی در اجرای طرح‌های توسعه‌ای از جمله دستاورد‌های مدیریت جوان و متخصص در فولاد غدیر نی‌ریز است.
براساس این گزارش با اتمام بررسی اجمالی ۶ ماهه شرکت فولاد غدیر نی ریز و صدور گزارش مطلوب حسابرسی و به استناد آمارتأیید شده توسط حسابرسان مستقل، نتایج جالب توجهی از عملکرد ۶ ماهه پاییز و زمستان این مدیر جوان به دست آمده است.

سود قابل توجه حاصل سهامداران از فروش آهن اسفنجی
تولید آهن اسفنجی با بهترین کیفیت و فروش بورسی و رقابتی این محصول میانی چرخه فولاد که به دلیل شرایط خاص نگهداری به موجود زنده چرخه فولاد معروف است توانست در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ سودی معادل ۱۰ هزار میلیارد ریالی را برای سهامداران این مجموعه داشته باشد.
سود حاصله در شرایطی حاصل شد که هزینه گاز به عنوان تأثیر گذارترین بخش سربار تولید این شرکت بیش از ۸۰۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل با افزایش مواجه شده است.

خرید گندله با نرخ‌هایی پایین‌تر از دوره‌های قبل
خرید گندله آهن اسفنجی در طول دوره ۶ ماهه با نرخی پایین‌تر از خرید‌های دوره مشابه، بر خلاف جهت بازار و باوجود تورم محسوس، رکورد ارزشمند دیگری در عملکرد این مدیر جوان ثبت کرده است.

از سوی دیگر مجتمع فولاد غدیر نی ریز با پیشرفت قابل توجه در ماه‌های اخیر عملکرد بهتری را در مقایسه با سایر طرح‌های فولادی داشته است.

جهشی بزرگ برای ورود به جمع مجتمع‌های بزرگ فولادسازی کشور
به گفته محسن مصطفی پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز با وجود همه مشکلات، متعهد بودیم تا کارخانه فولادسازی هر چه زودتر در مدار تولید قرار گیرد و این یعنی جهشی بزرگ برای ورود مجتمع فولاد غدیر نی ریز به جمع مجتمع‌های بزرگ فولادسازی کشور.
جعفری؛ رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران نیز در بازدیدی که از این مجتمع در اواخر سال گذشته انجام داد اذعان کرد عملکرد مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در مقایسه با سایر طرح‌های فولادی مثبت بوده است. به گفته او مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز عملکرد بهتری را در مقایسه با سایر طرح‌های فولادی داشته است و اظهار امیدواری کرد که کارخانه فولادسازی این مجتمع با همین همت و پشتکار منسجم ایجاد شده به بهره‌برداری برسد.

جعفری با بیان محدود بودن ذخایر معدنی در حوزه صنعت فولاد از ایجاد ساختاری به نام طرح جامع فولاد سخن گفت و افزود: پیوستگی زنجیره‌های تولید فولاد در کشور در بخش‌هایی قطع شده و تلاش سازمان بر این است که با پیوند همه بخش‌ها، از سرمایه‌های درون کشور پاسداری کند و این سرمایه‌ها را توسعه دهد.

استفاده از ظرفیت‌های معدنی منطقه برای تکمیل زنجیره تولید فولاد
به گفته او برای تکمیل زنجیره تولید فولاد در مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، استفاده از ظرفیت‌های معدنی منطقه در دستور کار قرار داده شده که با حمایت‌های استانی و ملی شرایطی ایجاد خواهد شد تا این مجتمع نیز بتواند از ظرفیت‌های معدنی این منطقه بهره‌برداری کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فولاد گندله نی ریز مجتمع فولاد غدیر نی ریز ۶ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟

یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است ولی برای تعطیلی، مالیات را بهانه می‌کنند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سپهر مهرابی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت شفافیت مالی در جریان کالا و خدمات  به بازارنیوز گفت: شفافیت مالی در بخش‌های مختلف اقتصادی برای دولت به منظور نظارت و تنظیم مؤثر جریان کالا‌ها و خدمات ضروری است.

وی افزود: شفافیت در زنجیره ارزش، امکان ارزیابی شفاف درآمد، هزینه‌ها و سود را فراهم می‌کند و دولت را قادر می‌سازد تا از رعایت مالیات اطمینان حاصل کند و از فرار مالیاتی جلوگیری کند. پیاده سازی سیستم‌های صورتحساب الکترونیکی، مانند سامانه مودیان، نقش اساسی در ارتقای شفافیت مالی و پاسخگویی در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند. در همین رابطه نیز از دی ۱۴۰۲ همه مشاغل باید به سامانه مودیان متصل شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به لزوم شفاف شدن طلافروشان با پیوستن به سامانه مودیان گفت: یکی از بخش‌هایی که در برابر شفافیت مقاومت نشان داده، صنف طلافروشان است که هنوز هم به طور کامل به این سامانه متصل نشده‌اند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صنف طلافروشان اغلب در شرایط غیرشفاف فعالیت می‌کنند، فاکتور‌هایی با اجزای نامشخص و بدون شفافیت نیز صادر می‌کنند و به دنبال دور زدن قوانین در فرار از پرداخت مالیات هستند. طلافروشان در صورت اتصال به سامانه مودیان و شفافیت باید اجزا مختلف فاکتور را برای مردم اعلام کنند و صورتحساب‌های الکترونیکی با قالب مشخص و ریز جزئیات به مشتری و سامانه مودیان صادر کنند که درآمد، هزینه و سود آن‌ها را به طور دقیق منعکس کند.

وی افزود: با اتصال به سامانه مودیان، طلافروشان ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر سود و دستمزد فروش خود خواهند بود.


مهرابی در ادامه با اشاره به دلیل مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی اظهار کرد: مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی ناشی از عدم تمایل آن‌ها به افشای درآمد واقعی و ترس از دست دادن فرصت‌های احتمالی فرار مالیاتی است. با اتصال به سامانه مودیان، دیگر امکان دور زدن مردم در اخذ هزینه بیشتر و همچنین فرار از پرداخت مالیات واقعی وجود ندارد.

این کارشناس اقتصادی در بیان مشکل اصلی طلافروشان، گفت: طبق اعلام برخی افراد در درون صنف طلافروشان، مسئله جنجال دوباره آنها و بستن مغازه‌ها، اصلا سامانه مودیان نیست، بلکه اعلام و شفافیت دارایی‌ها برای مقابله با قاچاق در سامانه تجارت دلیل اصلی مخالفت‌های این صنف است، اما برای اینکه این موضوع را توجیه کنند؛ اعلام می‌کنند که سامانه مودیان و اخذ مالیات بیشتر، دلیل مخالفتشان است.

مهرابی در پایان گفت: مشخصا شفافیت دارایی‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است که مالیات را بهانه می‌کنند، ولی در هر صورت پیوستن به هر دو سامانه مودیان و سامانه تجارت الزاما باید صورت پذیرد و امکان دور زدن شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها از این پس وجود نخواهد داشت.


پایان پیام//

برچسب ها: مالیات طلافروشان ، طلا ، طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9u

دیگر خبرها

  • اجرای طرح فیبر نوری برای منازل و کسب و کار‌ها
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟