Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نی ریز، انتقال آب سد چشمه عاشق به مجتمع فولاد غدیر در نی ریز به یکی از دغدغه های مردم در منطقه قطرویه تبدیل شده و مخالفت‌های بسیاری را به همراه داشته است.

از همین رو، 1500 تن از مخالفان این پروژه با ثبت مطالبه‌ای با عنوان "درخواست توقف انتقال آب سد چشمه عاشق به فولاد غدیر نی‌ریز" در سامانه فارس من، خواستار متوقف کردن آن و تخصیص آب سد چشمه عاشق به بخش کشاورزی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخواست متوقف ساختن انتقال آب سد چشمه عاشق به فولاد غدیر، از سوی مردم بخش قطرویه نی ریز در حالی مطرح شده که به دلیل کمبود بارندگی و وجود خشکسالی، آبی برای کشاورزی باقی نمانده و آب آشامیدنی مردم نیز هر 8 روز یک بار به آنها می رسد.

یکی از مخالفان پروژه انتقال آب سد چشمه عاشق به خبرنگار فارس در نی ریز می گوید: به سبب وجود زمین های کشاورزی و باغات انار و پسته در منطقه قطرویه که نیاز به آب دارند، طی درخواستی به نماینده مردم در مجلس خواستار توقف آن را داشتیم که در این زمینه، فرهاد طهماسبی با طفره رفتن از این مسئولیت، برنامه انتقال آب را به زمان دوره سقایی نماینده وقت مردم در مجلس نسبت داده و این وعده را به مردم داد تا موضوع را در کمیسیون صنعت و معدن مجلس مطرح سازد.

محسن پرویزی که این مطالبه را در سامانه فارس من به ثبت رسانده است، ادامه می دهد: طی نامه ای به وزیر نیرو نیز درخواست خود را ارائه داده ایم و منتظر جوابیه از سوی وزارتخانه هستیم.

وی با بیان اینکه در سال 96 این سد آبگیری شد، بیان می کند: امرار معاش جمعیت 16 هزار نفری بخش قطرویه، از راه کشاورزی تامین می شود  و پس از خشکسالی های چند سال اخیر، بسیاری از زمین های کشاورزی تحت تأثیر قرار گرفت که حدود نیمی از درختان پسته و انار خشک شدند و این درست زمانی بود که سد چشمه عاشق به بهره برداری رسید.

پرویزی خاطرنشان می کند: قبل از احداث سد، مردم منطقه از آب چشمه عاشق برای کشاورزی استفاده می کردند، اما با ساخت آن مردم نتوانستند از آب آن چشمه استفاده کنند و این در حالی بود که کشاورزان از گذشته مالک آن بودند و اسنادی نیز موجود است و مردم حق‌آبه آن را در اختیار داشتند اما پس از آن گفته شد این چشمه متعلق به دولت است و باید از طریق آن، سد آبگیری شود.

این فعال اجتماعی با اشاره به حق عموم مردم در استفاده از آب چشمه عاشق، گفت: اسم این چشمه، عاشق است و  چند سالی آب در آن جریان داشته و پس از مدتی خشک می‌شود و باران‌های بعدی باعث دوباره به جریان افتادن آن می‌شود.
 
او می گوید: مجتمع فولاد غدیر نی ریز حدود۵۰ کیلومتر تا این سد فاصله دارد و برای فولاد غدیر گزینه‌های دیگری هم برای انتقال آب است که می‌توانند از همان آبی که برای گل گهر استفاده می‌شود، زیرساخت‌های انتقال آب به فولاد را نیز فراهم سازند.

پرویزی با اشاره به آب رسانی سیار به روستاهای قطرویه، اظهار می دارد:کشاورزی مردم قطرویه بر پایه کشاورزی است که خشکسالی‌های چند سالی اخیر آن را از بین برد همچنین در زمینه گازرسانی نیز روستاهای قطرویه از محروم‌ترین نقاط شهرستان محسوب می شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی حق ابه چشمه عاشق فولاد نی ریز فولاد غدیر نی ریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فلارد گفت: یکی از مهمترین مطالبات کشاورزان شهرستان فلارد پس از دو دهه انتظار، محقق شد و طرح فلارد یک کلید خورد.
رستمی افزود: طرح فلارد یک در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با همکاری آب منطقه‌ای استان، سازمان جهاد کشاورزی، بخش خصوصی و کشاورزان روستای سندگان با ۴۱۴ میلیارد ریال به بهره برداری رسید که باعث اشتغالزایی ۲۵۰ نفر بصورت مستقیم خواهد شد.
سید ابوالحسن عدنانی مدیر روابط عمومی آب منطقه‌ای استان هم گفت: این طرح با هدف مدیریت روان آب‌های شهرستان فلارد برای زمین‌ها و باغات بالا دست، آبی معادل ۱۷۰ لیتر در ثانیه ۲۴۵ هکتار (۲۰۰ هکتار زراعت و ۴۵ هکتار باغ) را پوشش خواهد داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان فارس